CAFETARIA DE PASSAGE UITHUIZEN

CAFETARIA DE PASSAGE UITHUIZEN Kwaliteit is onze reclame

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 430 beoordelingen
18 sep 2021 om 21:10 wist dat het binnen anderhalf uur bezorgd zou worden, werd 2 uur door omstandigheden, maakt voor mij niet veel uit maar voor de kids wel....dit duurde te lang.
17 sep 2021 om 20:14 Ze zetten 40 min van te voren dat de bestelling onderweg is. Slechte zaak. Maar het eten was wel prima
17 sep 2021 om 19:20 Patat niet gaar en wederom weer te laat bezorgd. En dan bel je ze en dan word je heel onvriendelijk te woord gestaan. Ik bestel hier niet weer
16 sep 2021 om 21:19 Haren in de saus Ongare patat
10 sep 2021 om 20:09 Eten bezorgd op afgesproken tijd. Eten was warm en lekker!
3 sep 2021 om 22:55 Had om half zes "online"besteld en het was er pas om 20 over 7. Er stond op de site 65 minuten. Dat was een tegenvaller.
15 aug 2021 om 21:17 Op tijd en het was echt heerlijk
7 aug 2021 om 22:34 Bezorgtijd was 2 uur!!!!!!! Laatste keer.
6 aug 2021 om 21:49 2uur en 20 minuten op het eten moeten wachten.. en als je belt om te vragen waar het blijft doen ze of je een domme vraag stelt.. triest..
6 aug 2021 om 21:04 Eten was drie kwartier te laat, het eten was koud en niet goed gebakken. Ook nog achteraan moeten bellen helaas weinig begrip.
6 aug 2021 om 19:23 Ik heb deze beoordelingsmail eerder dan mijn eten. Ik wacht inmiddels al 2 uur op mijn friet.
4 aug 2021 om 22:37 Bijna 1.5 uur zitten wachten. Bezorger vertelde aan de deur dat het eten koud was en dat we beter niet weer bij hun konden bestellen omdat we te ver weg woonden. Wonen in uithuizermeeden. Triest. 1x en niet weer