CAFETARIA DE PASSAGE

CAFETARIA DE PASSAGE Kwaliteit is onze reclame

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 387 beoordelingen
16 jun 2021 om 19:38 Ik had al vaker gehad dat de bestelling veel te laat kwam maar vandaag kwam het gewoon helemaal niet. Ze zijn ook niet te bereiken...
14 jun 2021 om 21:10 eten zou binnen 58 min bezorg worden, het werd echter 1.38 uur. telefonisch niet bereikbaar, partner zei er wat van en er wordt niet op gereageerd, lekker eten gaan nu is het antwoord...niet netjes.
13 jun 2021 om 20:03 De patat speciaal was slap zaten bijna geen uitjes in de speciaal wat ook geld voor de frikadel speciaal. Dit was de eerste keer dat ik het thuis heb laten bezorgen en gelijk de laatste keer. Geen klachten als ik het zelf aan de Balie bestel en ophaal.
8 jun 2021 om 14:48 Voor de zo veel ste keer eten besteld ruim een uur van te voren en weer hadden ze mijn bestelling niet gezien schandalig ik negatieve reacties blijven plaatsen tot ze dit op lossen om nou elke keer er achter aan te bellen is ook kut thuis bezorgd let o
1 jun 2021 om 19:45 Dit heb ik nog nooit meegemaakt 2 uur wachten. Normaal 10 minuten.
28 mei 2021 om 14:48 Bezorger was op tijd eten was klef en koud
24 mei 2021 om 22:50 Voor de 2e keer binnen 2 weken was er iets fout gegaan met de bestelling. 1e keer ruim 2 uur op het eten moeten wachten. Deze keer ruim half uur te laat (eten was er ruim anderhalf uur na bestelling, nadat ik er achteraan had gebeld).
21 mei 2021 om 14:52 Besteld om 11 uur smorgen en bij de opmerking gezet dat ik graag zo snel na 12.15 mijn eten Ivbm mijn pouze komen ze om 12.45 aan schijten gvd pouze voor bij eten koud en het erge is moest er achter aan bellen en dit is de zo veels te keer dat dit ge
21 mei 2021 om 8:13 Perfect en lekker
17 mei 2021 om 21:13 Was weer supper!!
14 mei 2021 om 20:06 Lekker en aardig personeel! Bezorging zou 60min duren was er met 40min
13 mei 2021 om 19:47 Keurig op de afgesproken tijd geleverd, alleen een beetje jammer dat burgers op een wit bolletje worden geleverd, de burger zelf was erg lekker.